Iluminatul exterior cu senzor de mișcare

Pentru iluminatul exterior se utilizează senzori de mișcare cu infraroșu (IR). Senzorii pentru exterior cu infraroșu au o sensibilitate mai mică, ceea ce înseamnă că pentru animale sub 45kg sau la mișcările crengilor, senzorul infraroșu nu se va activa evitând alarmele false.

Iluminatul cu senzor pentru exterior se utilizează pentru iluminarea căilor de acces, aleilor, grădinilor, teraselor, zonelor umbroase etc.

Corpurilor de iluminat cu senzor de mișcare cu infraroșu pentru exterior se găsesc în diferite forme și design de la lămpi de perete, de tavan, lămpi separate cu picior până la reflectoare.

Iluminatul exterior poate fi utilizat într-o varietate de moduri. De exemplu la iluminarea intrării în casă și a numărului casei, pentru iluminarea gradinii sau curții, ca iluminat de siguranta pe alei și pe scări sau ca efecte luminoase cu accent pe unele obiecte pentru a le pune în evidență în întuneric.

Lămpile pentru grădina și curte cu senzor de mișcare au, pe lângă rolul funcțional, un rol decorativ și de orientare. Pun în evidență elementele de design ale grădinii, dar ajută și la iluminarea aleilor și căilor de acces.

Iluminarea zonei exterioare precum balconul sau terasa se realizează pentru a vă putea bucura de serile de vară plăcute chiar și după lăsarea întunericului.

Corpuri de iluminat cu senzor de mișcare cu infraroșu pentru exteriorul casei, pentru garaj, balcon, terasa, grădină și curte:

Pentru mai multe detalii despre iluminatul cu senzori de mișcare și despre corpurile de iluminat cu senzori de mișcare accesați pagina oficială a magazinului Steinel – www.senzorshop.ro

Advertisements