Iluminatul interior cu senzor de mișcare

Pentru iluminatul interior se recomandă corpurile de iluminat cu senzor de mișcare de înaltă frecvență (HF).

Senzorul de mișcare de înaltă frecvență este recomandat pentru interior deoarece are o sensibilitate mai mare la detectarea mișcărilor, permite setarea timpului de aprindere, gradul și modul de iluminare, setarea crepuscularității, unghiul de detecție, precum și limitarea zonei de detecție sau pivotarea detectorului de mișcare.

În plus senzorii de înaltă frecvență se pot monta  sub sticla aplicelor sau plafonierelor, pentru mai multă discreție și un plus de design.

Senzorii de mișcare de înaltă frecvență se pot utiliza pentru iluminarea holurilor, căilor de acces, băilor, bucătăriilor,  birourilor,  spațiilor de lucru și a scărilor de bloc.

În funcție de  spațiul care se va ilumina ( hol, cale de acces, baie, bucătărie, birou, spațiu de lucru, scară de bloc) există diverse modele și forme pentru corpurile de iluminat.

Corpurile de iluminat cu senzor de mișcare de înaltă frecvență pentru iluminarea holurilor, căilor de acces, băilor, bucătăriilor,  birourilor,  spațiilor de lucru și a scărilor de bloc permit reglaje multiple asigurând un nivel maxim de funcționalitate a spațiilor interioare.

Corpuri de iluminat pentru interior:

Pentru mai multe detalii despre iluminatul cu senzori de mișcare și despre corpurile de iluminat cu senzori de mișcare accesați pagina oficială a magazinului Steinel – www.senzorshop.ro

Advertisements