Senzori de mișcare pentru exterior

Senzorii de mișcare pentru exterior reprezintă o soluție pentru a adăuga un plus de siguranță casei dumneavoastră.

Pentru iluminatul exterior se utilizează senzori de mișcare cu infraroșu (IR). Senzori pentru exterior cu infraroșu au o sensibilitate mai mică, ceea ce înseamnă că pentru animale sub 45kg sau la mișcările crengilor, senzorul infraroșu nu se va activa evitând astfel aprinderea și stingerea inutilă a luminii.

Cum funcționează sistemul de iluminat pe bază de senzori de mișcare cu infraroșu?

Corpurile de iluminat cu senzor de mișcare cu infraroșu, detectează mișcarea atunci când un corp cu o anumită temperatură (cum ar fi un om sau un animal) trece prin fața sursei infraroșu cu o alta temperatură (cum ar fi un perete). Acest lucru înseamnă că  senzorul detectează căldura de la trecerea unui obiect prin câmpul de acțiune al senzorului și acel obiect rupe câmpul pe care senzorul l-a determinat ca fiind “normal”. Orice obiect, chiar unul de aceeaşi temperatură ca şi obiectele din jur va activa senzorul PIR dacă corpul se deplaseaza în câmpul vizual al senzorului.

Lămpile cu senzor de mișcare infraroșu pentru exterior se găsesc în diverse variante de design și forme.

This slideshow requires JavaScript.

Pentru mai multe detalii despre iluminatul cu senzori de mișcare și despre corpurile de iluminat cu senzori de mișcare accesați pagina oficială a magazinului Steinel – www.senzorshop.ro

Advertisements